Smart med forskellige tilbud på elektrikere!

Hejsa alle sammen !

Jeg er lige kommet hjem fra ferie og det er noget som jeg bare nyder i fulde drag – jep det er ikke hver dag at man kan komme væk fra hverdagen og så komme ned og hygge sig nede i solen vel ? Nej men det er nu en god ting at kunne komme til at se lidt sol og farver og alt det der som i ved er dejligt at komme ned til en strand og sidde med en lille øl eller drinks i hånden.

Nu er det lige sådan at jeg skal bruge tilbud på elektriker i København som kan komme og lave mit el for jeg fatter ikke noget af den slags.

Hvis ikke må jeg jo finde et firma der kan gøre det for mig.

Jeg er ikke så teknisk anlagt, og jeg skal have skiftet noget el teknik og jeg skal have skiftet noget el-teknik, så jeg tror helt sikkert, at jeg vil kontakte en elektriker i morgen, hvis ikke det skal gå galt. Det vil jeg gøre, så snart, at jeg står op. Men jeg har jo sommerferie, så jeg står nok ikke så tidligt op, som jeg gerne ville, men det går også nok, for sådan e r der jo så meget. Og det er også helt i orden – bare jeg kan komme ind i min døgnrytme igen.

Nå, men ellers kan jeg da fortælle jer, at jeg lige har købt mig en knallert. Den er virkelig fed, og jeg er simpelthen så glad for den, for den kører virkelig langt på literen, skal jeg sige jer. Det er jeg meget glad for.

Håber, at I har det godt, for det er så dejligt, vejret. Jeg elsker når det er så godt vejr, det skal jeg ellers lige sige jer!